Thai English French German Spanish Italian Dutch Swedish

HOME
Hotel Reservation
SalaThai Hotels & Resorts
SalaThai Restaurants
Other Thai Restaurants
Portfolio
Travel Thailand
SalaThai Domains
Thai Goverment Offices
Thai Embassies Worldwide
Link Exchange
About SalaThai.com
Contact Us


Geachte bezoeker,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze website.

Het Thaise woord “Sala” betekent een plek om uit te rusten of beter gezegd een typisch Thais dak met daaronder een rustplaats. Gezien het feit dat onze firma gevestigd is in Thailand, leek ons de toevoeging van het woord “Thai” logisch en essentieel.

Het is ons doel om aan al uw wensen met betrekking tot internetfaciliteiten of uw verblijf in Thailand tegemoet te komen. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van professionele websites met management software voor elk bedrijf dat deel wenst uit te maken van het world wide web. SALATHAI.COM met ons hoog gemotiveerde en meertalige team verstrekt u professioneel en deskundig advies over alle internet gerelateerde producten zoals webdesign, webprogrammering en algemene internetoplossingen voor de toenemende markt op het world wide web.

Door diverse eigenaren zijn wij recentelijk aangesteld voor een megaproject dat zal bestaan uit het herontwerpen, herontwikkelen en de administratie van hoog aangeschreven webdomeinnamen zoals

 
www.Krabi.comwww.KohLanta.comwww.KoLanta.com 
www.KohChang.comwww.KoChang.com 
www.PattayaCity.comwww.KohSamet.comwww.ThaiForum.com

Voor het al bestaande Online Hotel Reservation System op deze sites werken wij momenteel aan een geavanceerd systeem voor het zoeken naar kamerbeschikbaarheid en wachtlijstopties om er zodoende zeker van te zijn dat onze b2b klanten de beste beschikbaarheidsopties krijgen en dat onze eventuele hotelgasten in staat zijn in de door hen verzochte kamer te verblijven. Verder zullen wij met hulp van onze prijswinnende fotograaf nog meer gedetailleerde foto’s van onze gerespecteerde hotelpartners toevoegen en de online status van de geselecteerde hotels verhogen.

Op dit moment zouden wij u graag onze bestaande Thailand Hotel Reservation Site willen aanbevelen

Thailand1x1.comHotel Reservation Systeem Thailand met gratis 24-uurs reservingsinlichtingen.

Daar ons klantenbestand nog steeds toeneemt, zijn er nog meer projecten in de maak en wij zouden het op prijs stellen wanneer u onze website nogmaals zult bezoeken.

Hoogachtend

Het  SALATHAI.COM  Team

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met  md@salathai.com


Website Management For Hotel & Travel Industry